Детайли на продукта годежен пръстен от волфрам карбид розово злато нагънат черно матово покритие комфорт и интересите размер от 7 до 12 Функции: 8 мм нагънат черно матово покритие rose gold покрита куполообразное сватбена годежен пръстен за мъже и жени, истински волфрам карбид, траен и устойчив на надраскване.Безплатна кадифе кутия за пръстени на стойност $9,99 спестява вашата такса за обслужване подарък опаковки и ви помага лесно да се съхранява пръстен.Идеален за сватби, годеж, юбилей, подарък за Деня на благодарността, коледа подарък, на Деня на свети Валентин. 30-дневен обмен на размера или връщане на парите, доживотна гаранция .Волфрам е метал, известен със своята твърдост и великолепен тъмно сребрист цвят.Той се използва в множество бижута, но са особено популярни волфрам пръстени.Дълготрайност на волфрам означава, че си пръстен ще красива за дълги години.Проучване на някои начини на носене вольфрамового пръстени ще ви помогне да се насладите на прекрасна вещицей.Къде Мога Да Носят Своето Вольфрамовое Пръстен?Красотата на волфрам в това, че той наистина може да удари навсякъде.Вольфрамовое пръстен е много силна, така че можете да го носите навсякъде, без да се притеснявате за това, че тя поцарапается или ще се счупи.Волфрам-чудесен избор за случаи, когато може да се наложи малко проблеми, но вие не искате да пропуснете аксесоари.Например, можете да го носите в сражение, без да се притеснявате.Волфрам пръстени също са достатъчно красиви, за да ги носите за по-официални случаи, особено ако си пръстен съдържа скъпоценни камъни или интересен модел.Предимства на вольфрамового пръстени 1.волфрам пръстени никога не се огъват.Можете да вкарва като луд, и той винаги ще запази своята форма. 2.те никога не царапаются.Можете да подпилить му, и той ще остане отполированным завинаги. 3.It е по-тежко, отколкото на повечето метали се дължи на неговата плътност. 4.Вие не може да го победи блясък и полировку.

5.It той е хипоалергичен, така че ако имате някакъв вид алергия, а след това с вольфрамом това не се случи.

плащане

Очаква се, че плащането ще бъде потвърдено в рамките на 24 часа след завършване на превода.

След успешно плащане и доставка на информация, ние незабавно ще организираме доставка в рамките на 3-5 дни.

Набирателни и paypal-това е

предпочитаният начин на плащане.Ние също така да приеме различни други елементи на плащане,като банковия превод, Western Union, кредитна карта, Visa,Master Card и т.н.

Ако имате някакви проблеми с плащането,моля, не се колебайте да се свържете с нас.Благодарим ви.

Ртурн

Ако имате някакви въпроси или недоволство от нашите продукти,можете да незабавно да имаме тези проблеми.Ще видим дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Благодарим ви.

Коментари

Вашите коментари са изключително важни за развитието на нашия бизнес.

Искрено ви да оставите пет звезди и положителни коментари, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.

Това ще ви отнеме само на 1 минута.Благодарим ви!Ако не, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят всички неутрални и отрицателни коментари.

  • Глоба или мода: Модни модели
  • Материал: Метални
  • Тип Елемент: Пръстени
  • Номер На Модела: T042R
  • Форма\модел: КРЪГ
  • търговска марка: БОНЛАВИ
  • Стил: Модерен
  • Случай: Годеж
  • Тип На Метали: TUNGSTEN
  • Пол: Унисекс
  • Широчина На Повърхността: 8мм

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.

OOWLIT поляризирани сменяеми лещи за слънчеви очила Oakley Bottlecap Коментари

OOWLIT поляризирани сменяеми лещи за слънчеви очила Oakley Bottlecap


Характеристики На Елемент Высокосортные поляризирани лещи за оптимална разделителна способност новият меланин блокира вредните UVA, UVB, UVC лъчи огледален оттенък 11.01лв.

5.50лв.