• 10шт [ Оригинални автентични] Hitachi HA17741 DIP8 нова продажба, предимство Spot 0

10шт [ Оригинални автентични] Hitachi HA17741 DIP8 нова продажба, предимство Spot

8.32лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Има много резерви, които не са на рафтовете, ако това е необходимо, моля, предоставете ни модели или снимки.За всички продукти гаранция 3 месеца.

Доставка на Aramex моля да предоставите копие от лична карта(направете снимка).Поща смяна на пощенска политика на Руската Федерация, купувачът трябва да напишете пълното си име.

1.моля, уверете се,че вашият адрес за доставка, правото, ние подкрепяме изпращане ePacket(САЩ), China Post Standard Express Hong Kong Post DHL, EMS, DHL Global Mail и др.(Стандартна доставка по-бързо, отколкото Поща) ePacket доставка ,HongKong Post DHL Global Mail: около 10-30 дни(отделни страни или дори по-дълго)

2.ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 дни, след като плащането бъде потвърдено Incominonu.com.Ако купувате повече, ние имаме повече сделки

Някои европейски страни по DHL Global Mail

По EMS: около 5-10 дни(отделни страни или дори по-дълго)

По DHL: около 3-7 дни(отделни страни или дори по-дълго)

Подмяна / Замяна / Връщане На Парите

(1) ние приемаме обмен в рамките на 14 дни след получаване на дефектните стоки.И ние ще ви върнем парите обратно.Междувременно трябва да ни предоставите доказателства, като фотография, за да ни покаже, че той е повреден.

(2) Ако купувате грешен продукт, моля, свържете се с нас веднага, и ние ще доставим друг правилният, ако имаме.Но трябва да си позволите всички разходи, включително и за първоначално Товари, товаро-разтоварни дейности и обратно товари и т.н.

(3) нежелан връщане на продукт, ще трябва да заплатят такса за попълване на запасите в размер на 15%, само в случай, ако стоката е същата, като тази, която изпратихме.Купувачът трябва да заплати разходите за доставка, за да изпратите продукта обратно.

(4) в случай на върната стока не съвпада с този, който сме ви изпратили, например, е унищожен, ще трябва да плати за него.Адрес на изпратите не е нашият, това е адрес на пощальона.Така че, моля, не изпращайте стоката на този адрес.Моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес

Коментари

Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката Incominonu.com с идеална"5 звезди"и" оставете ни положителна оценка за обратна връзка.Ако не сте доволни от подробности, които сте поръчали, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще работим с вас, за да реши проблема.Благодаря ти!

  • Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
  • Напрежение: 0
  • Предпазна Функция: Епоксидна смола
  • Размер На Опаковката: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Теория: Твердотельное Реле
  • Използването на: Общото Определяне
  • Източник На Захранване: AC
  • Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
  • Информация За Товара: Ниска Мощност На
  • Номер На Модела: 0

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала Коментари

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала


♥ Здравейте, приятели.Добре дошли в моя магазин ♥ Ние подкрепяме drop shipping/wholesale, добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация ♥ Следвайте 19.88лв.

11.92лв.