• Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча 0
  • Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча 1
  • Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча 2
  • Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча 3
  • Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча 4
  • Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча 5

Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Dell Precision M6800 17,3 инча

28.80лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Специален лаптоп Carbon fiber Рибка Skin Stickers Cover guard за Точност M6800 17.3-inch

(Не е подходящ и за други модели)

Когато правите поръчка,моля, оставете ми съобщение(модел лаптоп:*****).Ако вашият лаптоп се отнася до други модели, моля, свържете се с нас.ние ще ви отговорим възможно най-скоро, можеш ли да ги ползват.Благодарим ви.

1, Тази позиция не е трудно случай.Този предмет е

Специална vinyl стикер на кожата/винетка и не е изработен от гума,силикон, гел или пластмаса.Лесно се нанася и лесно се отстраняват, не оставя след себе си лепкави следи.

2, кожата също е водоустойчиво, драскотини-устойчиви, анти--фингерпринт, естетиката и други функции.Кожата е много лека и тънка, тя няма да се увеличи теглото и дебелината на лаптопа.Това не се отразява върху теплопотери лаптоп.

INCLUD :горната кожа+рамка на екрана кожа+ около кожата на клавиатурата

не трябва да се режат

Хей,просто имайте един и същи шивач за ваша информация: защото компютъра в различните страни е различен,моля, погледнете тази картинка и проверете си.

По-долу е даден урок за инсталиране на винилови стикери за кожата: може да се намери партньор за прилагане и ще стане по-лесно. 1,сте проверили размера на кожата и дупка,дали това е правилно. 2 , трябва да се приведе в съответствие всички отвори, не може да се извършва с предимство.Не се навеждайте и не отклоняйтесь. 3, Ако кожата не е нивелиран, трябва да бавно свали веднага и повторното поставяне . (Да Не се насилвате, в противен случай той лесно ще се разтегне изтръгнат) Забележка: след приключване на пюре, ако установите, че кожата ви не пасва плътно ly ,можете да използвате сешоар, отопление по време на изсушаване на повърхността на кожата с cloth.it ще прилепва плътно . ( Уверете се, че температурата на топлина не е прекалено висока, защото това ще направи деформация на кожата) Това е ръчна изработка техническа работа.Ефектът може да бъде не същата, като в крайна сметка всеки, който създава на кожата.Ако кожата не е нивелиран, тя ще се отклони.Така че не забравяйте да държи кожата изравни.Моля, не бъдете твърде сурови и се стремят към съвършенство.Благодарим ви.

1. счупена чрез традиционната концепция за защитно фолио черупки, с помощта на нов южна корея внос на екологично чисти материали, имитация на текстури силна текстура, която носи естествен и удобен за сетивно удоволствие. 2. След като оптически правило точността умират нарязани, и добра интеграция лаптоп, и е износоустойчивые, киселини и алкали, анти--масло, леки за да почистите характеристики. 3. липсата на остатъци от лепило.

Горното изображение е само за справка

Забележка: кожата може да доведе до бръчки по начин, това е трудно да се избегнат.Но това по никакъв начин няма да се отрази на инсталацията.Тъй като кожата е мека, когато кожата се нанася върху повърхността на лаптопа, той ще бъде фиксирана.Ако по кожата има някакви мехурчета, а след това те просто изчезват във въздуха, и това няма да се отрази на инсталация..Когато сте определяне на кожата, също така трябва да се прекъсне хартия за инсталация.Така че можете да опитате да го инсталирате отново.

  • Тип: Лаптоп Замяна На Капака
  • Номер На Модела: m6800
  • Пакет: ДА
  • Пол: Унисекс
  • търговска марка: KH
  • Стил: Стикери На Кожата
  • Материал: Винил
  • Вид На Модела: Твърд

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.