• Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция 0
  • Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция 1
  • Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция 2
  • Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция 3
  • Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция 4
  • Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция 5

Професионален подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter Detecting Equipment двугодишно гаранция Намалена цена

263.61лв. 210.88лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Подземен метал детектор MD-6350 Gold Digger Treasure Hunter MD6350 професионални Детекторное обзавеждане, без чанти и слушалки

MD-6350 включва една изключителна технология за идентификация на цел, и патентована функция дискриминация.Тази технология има две индикаторные на скалата, които ви позволяват да видите настройка на дискриминация детектор (Долната скала) , а също и анализ на всяка откритите цели (Горната скала)

MD-6350 също е с подобрена резолюция, желязо (допълнително разрешение за отделяне на желаните цели от железния боклук в загроможденных райони) и стандартен елипсовидна двойна търсене макара в размер на 8.5 × 11 инча, разработена за оптимална работа в по-сложни минерализирана почва.

Метал детектор MD-6350 е най-модерната в рода си в индустрията.Независимо от това, дали сте опитен или начинаещ, тази машина е подходящ за широк спектър от вашите условия за откриване.При работа с едно докосване theMD-6350 се включва с натискането на един бутон, лесно приспособима за наземни минеров и веднага е готов да започне търсене.

Захранване с 4 режима на дейности настройка на чувствителността на батерията AA 8 от Всички метални бижута, митница, останки, монета, pinpointer макара 8.5*11,"cm водоустойчива сонда за търсене с кабел Тональнозвуковая трикольор тональнозвуковая открити индикация индикатор за състоянието на батерията на LCD да разпознава железистое и цуетное гарантированность 2 години

Характеристики

Режим—показва коя от петте режима на откриване (нула, бижута, обичай, вещи или монети) е избран, като маркирате съответната дума на жидкокристаллическом екрана.

Легендата на id цел—да работи в комбинация с курсора на идентификатора цел.

посочете вероятната личност цел.

Курсора на идентификатора цели (Горната скала)—курсора на идентификатора цел в съчетание с легендата на идентификатора на целта показва вероятна идентичността на откритите цели.Скала Upper се състои от дванадесет (12) графични сегменти за ид цел.Долната скала—долната скала или скала на дискриминация Notch, показва характера на дискриминация.MD-6350 ще произвежда звук целта на реакция на пикселите, които са включени, и няма звук отговор за тези, които са били изключени.Курсора на идентификатора цел винаги ще сочи на всички цели.Модел дискриминация може да се коригира чрез промяна на режими и / или с помощта на бутона DISCRIM и Accept/Reject ( √ /х ) (виж страница 13).

Индикатор за дълбочината на монета на дълбочина монети или цел от подобен размер се посочва от стъпка 2 инча индикатор за нивото на зареждане на батерията—показва текущото състояние на батерията.

Можете да разчитате на 20-40 часа работа в зависимост от вида и качеството на батерията.Ще Получите достъп до батареям и да ги замени, с плъзгащ се капак от корпуса на управление.Извадете батерията, когато MD-6350 ще се съхранява за повече от 30 дни.

Индикатор на чувствителността-MD-6350 има осем (8) настройките за чувствителност.

По-мощен и чувствителен, отколкото MD - 6150/6250

  • търговска марка: Трикорпауэр
  • Номер На Модела: MD-6350
  • Документ: НЯМА
  • Аксесоари за diy: Металообработване
  • Вид Хранене: Захранва От Батерии
  • Произход: CN(произход)
  • С жидкокристаллическим екран или не: ДА

Mxtl Student
2020-09-03
5/5
описанию соответствует, продавец вообще не общается, товар не отслеживался.
Paulmoores
2020-10-04
5/5
positivo
Milenium38
2020-08-29
5/5
Товар не получил,почемуто таможня не пропустила,но деньги алик.вернул, за это спасибо и пять звезд ,плохо только что много времени затратил.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.