• Мишка 1000dpi удобно синя следа Microsoft 4500 свързани тел за PC, компьтер-книжки и MAC 0
  • Мишка 1000dpi удобно синя следа Microsoft 4500 свързани тел за PC, компьтер-книжки и MAC 1
  • Мишка 1000dpi удобно синя следа Microsoft 4500 свързани тел за PC, компьтер-книжки и MAC 2
  • Мишка 1000dpi удобно синя следа Microsoft 4500 свързани тел за PC, компьтер-книжки и MAC 3

Мишка 1000dpi удобно синя следа Microsoft 4500 свързани тел за PC, компьтер-книжки и MAC

48.01лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Доставка И Плащане:

1. ние ще потопен пакет в 1-3 дни, след като сте направили обезщетение.

И следните начини на плащане се приемат Incominonu.com: кредитна карта, TT, Western Union и QIWI в чантата си.

2. спедиция и безплатна доставка чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели въздушна поща.

3. Инструкции:размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.

4. време за доставка:

1) транспортът в развитите страни е около 7-45 дни.

2) отдалечена страна-това е около 2-8 седмици.

5. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за увеличаване на доставка.

6. инструкции:времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила.Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

За Митниците:

1. за да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без да е или по-ниски вносни мита, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, която не отразява общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.

2. или можете да оставите съобщение, за да ни каже колко ние трябва да се направи на митническата декларация.Ние ще се радваме да следват вашите инструкции.

3. всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

4. доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна.

5. по време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне.Ние искрено се надяваме, че вие не използвате допълнителните разходи за внос или забавяне на митническото оформяне, като причините за искането за възстановяване или изоставяне на отрицателния отзив.

Сервизно обслужване:

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски отношения по следните начини:

1. Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи аргумент в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

2. изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

3. програма за обработка на качеството на продукцията:

1) купувачът се връща на стоки към нас и носи отговорност за възстановяване на разходите за доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща повторна доставка.

2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да направи нов ред в близко бъдеще, купувачът може да заплати разходите за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.

  • Брой ролки: 1
  • Произход: CN(произход)
  • Стил: Пръст
  • Режим На Работа: Синюшин
  • КОД: AL0085
  • DPI: 1000
  • Брой бутони: 3
  • Приложение: На Работния Плот,За Домашна Употреба,Преносим Компютър,За Офис Употреба,Творчески
  • Тип: Жичен
  • търговска марка: Microsoft
  • Модел На MicroSoft: Удобни сини нюанси 4500
  • Вид На Интерфейса: USB
  • Ориентация Ръце: С Двете Си Ръце ...
  • Пакет: ДА
  • Документ: НЯМА
  • Номер На Модела: Microsoft 4500

Eu Mil Vezes Eu
2020-11-30
5/5
super

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.

Луксозни LCD цифрови смесителни батерии за душ комплект LED дъждовна накрайник за душ странични СПА масажни струи 3-бандов дигитален дисплей смесител за вана и душ Коментари

Луксозни LCD цифрови смесителни батерии за душ комплект LED дъждовна накрайник за душ странични СПА масажни струи 3-бандов дигитален дисплей смесител за вана и душ


Луксозни LCD цифрови смесителни батерии за душ комплект LED валежите накрайник за душ страна на СПА масаж струя 3-бандов дигитален дисплей батерия за вана и душ ​ 320.05лв.

208.03лв.