• 1бр SDJCL SDJCR1010H07 SDJCR1212H07 SDJCR1616H07 SDJCR1212H11 SDJCR1616H11 SDJCR2020K11 SDJCR2525M11 инструменти за струговане с ЦПУ 0

1бр SDJCL SDJCR1010H07 SDJCR1212H07 SDJCR1616H07 SDJCR1212H11 SDJCR1616H11 SDJCR2020K11 SDJCR2525M11 инструменти за струговане с ЦПУ Намалена цена

18.99лв. 13.49лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Скъпи приятелю, ако не можете да намерите ще ви трябва, моля да ми кажете, че тази връзка трябва да изберете това, което ви трябва

1. идеалният ефект механична обработка.

2. Идеалната декорация на повърхността. 3. Висока якост на опън и анти-украса ожулвания. 4. спецификация и точността на напълно отговарят на стандарт ISO. 5. применитесь в върти и да гледате на дейност. 6. повече от други инструменти на струг са изработени в нашата фабрика, като притежателят на расточного инструмент, калибруя на Притежателя на инструмента,продевая низ на Притежателя на инструмента.

Забележка: този инструмент в процеса на продажбите не се включва видий вмъкване на изображение трябва да ви покажа

1. идеалният ефект механична обработка.

2. Идеалната декорация на повърхността.

3. Висока якост на опън и анти-украса ожулвания.

Купувачите трябва да прочетете :1 като гама от продукти volume flow, понякога липсва на склад , така че , преди да вземе решение за закупуване на това бебе, моля свържете се със собственика, за да разберете има ли резерв.Цялостната ситуация не е на склад, ако ще се счупи бързо уведомлю продукт, който ще изберете за връщане на парите или друга стока , но също така да поиска от ясно, по-добре е свободно за отлагане на своя извънредна ситуация.

Приветства предложението на пратката съмнения, нека да вземем решение за разбирането на самия продукт или други въпроси .Е причинил ненужна надеждността .

3 .нашите всички продукти се поддържат TenPay , a sub - sub-quality one price , a price for the final price , закупуването на отделни елементи не приема сделката !

Купувачите обръщат внимание :преди купувачите завладеят продукт , моля, разгледайте внимателно , като се зачитат резултатите от работата на всеки друг и избягвайте фотографиране, не купувайте !

4 : Все плащане и доставка, ние бързо ще изпратим имейл след получаване на парите !

5 : моля сфотографированный след като стока , а вземете инициативата да се свържете аз само пари !

Запитвания купувачът е получил стоката, няма никакви проблеми с приемането на стоки, когато тези обстоятелства възможно най-скоро потвърди получаването в рамките на 1-2 дни , ако има проблем във времето за вас, бързо да съобщават на Хао лечение, не е получил стоката 1-2 дни се потвърди или да се свържете директно със собственика .Купувачът, който е получил стоката, ще се счита за квалифициран .След това той помоли собственика на магазина да се каже , че резервни части или консумативи, за които става въпрос, магазин не носи отговорност !Моля, купувачите знаят !

7 всички наши продукти, преди те да бъдат освободени , са старателно проверени абсолютно осигуряват целостта на стоката.Купувачите получават стока , която трябва да бъде видяна пред служител на карго е транспортна фирма , ако има щети , нека персонал ще издаде "доказателство за повредени стоки", а след това ще се върне на стоки, транспортна фирма, аз съм на магазин за замяна.Ако расписываетесь за повредени стоки, след основаването на замяна , връщане, след това в ресторанта не подлежи на връщане.Благодарим ви! ! !

8 препоръчителна плащане "TenPay", можете директно да се играе на пари в сметката ми по-горе , моля , свържете се с мен пред плати, аз ще публикуваме на стоки в рамките на 24 часа .

  • Номер На Модела: sdjcr
  • Произход: CN(произход)
  • търговска марка: ИНСТРУМЕНТИ KAVTECNC
  • Приложение: Струг Инструмент

Преглед На Продукта

Свързани продукти

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

Малък Коледен Подарък За Украса На Масата Реколта Червен Камион Мини Филц Коледна Елха Дядо Коледа Детски Играчки Нова Година Продукт Коментари

Малък Коледен Подарък За Украса На Масата Реколта Червен Камион Мини Филц Коледна Елха Дядо Коледа Детски Играчки Нова Година Продукт


Стил: Ръчно изработени small red truck + Christmas tree Собственоръчно small red truck + gift box Hand-made small red truck + Christmas ball box собственоръчно large red truck + Christmas tree • случаи: коледа или нова година подаръци 26.87лв.

17.46лв.