• Съвсем нов и оригинален за лаптоп Foxconn AT-7000 CPU cooling fan cooler NetBox-AT7000 NFB57A05H F1FTB2M 0
  • Съвсем нов и оригинален за лаптоп Foxconn AT-7000 CPU cooling fan cooler NetBox-AT7000 NFB57A05H F1FTB2M 1
  • Съвсем нов и оригинален за лаптоп Foxconn AT-7000 CPU cooling fan cooler NetBox-AT7000 NFB57A05H F1FTB2M 2
  • Съвсем нов и оригинален за лаптоп Foxconn AT-7000 CPU cooling fan cooler NetBox-AT7000 NFB57A05H F1FTB2M 3
  • Съвсем нов и оригинален за лаптоп Foxconn AT-7000 CPU cooling fan cooler NetBox-AT7000 NFB57A05H F1FTB2M 4

Съвсем нов и оригинален за лаптоп Foxconn AT-7000 CPU cooling fan cooler NetBox-AT7000 NFB57A05H F1FTB2M Намалена цена

12.80лв. 11.01лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Описание на обекта

1) състояние: чисто нов и оригинален

2) применимая модел: лаптоп FOXCONN AT-7000

3) Доставчик На: Foxconn

4) номер на частта: NFB57A05H F1FTB2M

5) гарантированность :90days

Моля, проверете съвместимостта в съответствие с описание и снимка преди да купите!

Начин и срок на доставка

1) Ние ще изпратим на стоки в рамките на 48 часа, след като вашето плащане ще бъде почистен.Поръчка, разположен в уикенда или празнични дни, ще бъде изпратена в понеделник или на следващия работен ден.

2) по принцип ние избираме E-пакет, за да превозва детайли с въздушна поща стълб на САЩ и Кита към други страни.

3) приблизително време за доставка в различни страни по-долу е само за ваша информация, която е изчислена, но не е гарантирана.

Държава

Начин на доставка

Време за доставка

Проследяване

САЩ

Електронен пакет

7-12 работни дни

ДА

Други страни

Въздушна поща стълб кит

15-35 работни дни

ДА

4) Ако искате да изберете бърз начин за доставка за доставката на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се постигне това.

Подмяна/Замяна/Връщане На Парите

1) ние признаваем обмен в рамките на 14 дни след получаване на неполноценного деталя.И ние ще ви върнем парите обратно.Междувременно трябва да ни предоставите доказателства, например снимка, за да ни покаже, че тя е дефектна.

2) Ако купувате грешен детайл pls, тогава свържете се с нас незабавно и ние ще доставка друго най-подходящия ако ние имаме.Но трябва да си позволите всички разходи, включително и за първоначално Товари, товаро-разтоварни такси и обратно товари и т.н.

3) нежелани връщане на продукт, ще трябва да заплатят такса за попълване на 15%, само ако стоката е същата, като тази, която изпратихме.Купувачът трябва да заплати разходите за доставка, за да изпратите продукта обратно.

4) Ако е върната стока не съвпада с този, който сме ви изпратили, например, са унищожени, вие трябва да платите за него.

Гаранция

1) гаранционният срок е 90 дни, и той трябва да бъде при нормална употреба.

2) Ако детайл не работи в рамките на гаранционния срок, при нормална употреба, можем да обменят нов, но купувачът трябва да плати на товари, доставка втори път.

3) Ако детайл не работи в рамките на гаранционния период на необичайно използване, ние няма да обменят нов за вас.

Коментари

1) Ние оценяваме, че напускате 5-звездочную положителна обратна връзка за нас, след получаване на вашия продукт.

2) Ако вашият продукт не е пристигнал или не отговаря на описанието и искате да оставите отрицателна обратна връзка, първо се свържете с нас.Дайте ни шанс да направи нещата за вас, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите всеки проблем.

Други Напомняния

1) Моля, имайте предвид, че много от детайлите имат един и същ номер, и те могат да имат различен външен вид, изравняване винтове и штыревые конектори.Вие трябва да се уверите, че можете да изтриете текущия си елемент от вашия лаптоп и го сравнете с участието на посочените от нас.

2) разликата в цвета е трудно да се избегне в интернет продажбите.Като правило, ние ще коригираме цветовете така, както и елементи, но може да има малка разлика в цвят за различни източници на светлина и различни монитори .Така че, ако не може да приеме тази е много малка разликата, бъдете внимателни, преди да се правят поръчки.

  • Тип Радиатор: С въздушно охлаждане
  • търговска марка: Фуууууу
  • Номер На Модела: За лаптоп FOXCONN AT-7000
  • Пакет: ДА

La Tremenda Al
2021-01-16
5/5
Approached, works without problems

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

4шт цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари Коментари

4шт цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари


4 бр. Цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари Материал: екологично чист ДОМАШНИ любимци Тегло: 8.05лв.

6.19лв.

Сняг ела на изкуствена Коледна елха е украсата на дома на работния плот украшение коледна украса за прозореца на търговския център сняг ела декор мини дърво Коментари

Сняг ела на изкуствена Коледна елха е украсата на дома на работния плот украшение коледна украса за прозореца на търговския център сняг ела декор мини дърво


Описание: 100% чисто нов и високо качество Характеристики: Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и дългосрочно използване. Дизайн 19.64лв.

18.66лв.