Описание

Това е чудесен 400-ватов нагоре модул захранване dc за електрическото оборудване, цифрови продукти, преносими компютри и т.н.

Вход и изход изпълнени с винтови клеммами за удобно свързване и прекъсване на кабели.

Висока ефективност, максимална ефективност при преобразуване може да бъде 96%, а ефективността е свързана с входа/изходното напрежение, ток и за разлика стрес.

Има 2 радиатора, които ще осигурят по-добро отвеждане на топлината.

Тя може да се използва като драйвери за мощни led крушки или регулатор на напрежението за слънчеви панели.

Тип: неизолированный модул херметичната

Входно напрежение: DC8.5V до 50V

Изходно напрежение: DC10V - 60V (безстепенно, по подразбиране 19V)

Максимален входен ток: 15А (моля, да увеличи топлинната мощност, ако по-8А)

Макс.Изходен ток: 12А (свързан с разлика на входните и изходните напрежения, колкото повече разликата от стрес, толкова по-малко ще изходен ток.моля, да увеличи топлинната мощност, когато напрежението надвишава 7А)

Ток на покой: 10 мА(ще се увеличи при превод от 12 На 20 в)

Диапазон на постоянния ток: от 0,2 до 12А

Изходна Мощност = Входно Напрежение*Ток

Работна температура: от -40℃ до 85℃(ако температурата е твърде висока, моля, увеличаване на топлинната мощност)

Честота: 150 khz

Максимална ефективност на преобразуване: 96% (ефективността е свързана с разлика на входните и изходните напрежение, ток и напрежение)

Защита от претоварване работен ток: да (ако входният ток повече 15А, то той автоматично ще се намали на изходното напрежение)

Обратното Защитата От Входния Сигнал: Не

Размер: 67 х 48 х 28 мм / 2.63 x 1.89 x 1.1"

Регулиране На Напрежение Ток На Изхода / Течения:

1, Настройка на потенциометър "CV-ADJ" по посока на часовниковата стрелка, за намаляване на стреса, обратно на часовниковата стрелка, за да увеличи напрежението.

2, настройка на потенциометър "CC-ADJ" обратно на часовниковата стрелка около 30 кръга, за да се сведе до минимум изходен ток преди да се свържете с натоварване(по посока на часовниковата стрелка, за да увеличите ток, обратно на часовниковата стрелка, за намаляване на ток).След това настройте "CC-ADJ" по посока на часовниковата стрелка до желаното ви на текущата стойност.Ако използвате модул за зареждане на батерията, свържете се към изхода, след пълен разряд на батерията.Защото, ако повече енергия остава в батерията, толкова по-малко ще кабел за зареждане ток.

Пакетът Включва:

1 x приставка

  • Тип Изход: DC
  • Връзка: За работния плот
  • Използването на: Превключване
  • Номер На Модела: /

Преглед На Продукта

Свързани продукти

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала Коментари

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала


♥ Здравейте, приятели.Добре дошли в моя магазин ♥ Ние подкрепяме drop shipping/wholesale, добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация ♥ Следвайте 19.88лв.

11.92лв.

Луксозни LCD цифрови смесителни батерии за душ комплект LED дъждовна накрайник за душ странични СПА масажни струи 3-бандов дигитален дисплей смесител за вана и душ Коментари

Луксозни LCD цифрови смесителни батерии за душ комплект LED дъждовна накрайник за душ странични СПА масажни струи 3-бандов дигитален дисплей смесител за вана и душ


Луксозни LCD цифрови смесителни батерии за душ комплект LED валежите накрайник за душ страна на СПА масаж струя 3-бандов дигитален дисплей батерия за вана и душ ​ 320.05лв.

208.03лв.

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома Коментари

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома


2016 голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледално-рефлексни стенни стикери за декорация на дома безплатна доставка 7.97лв.

3.98лв.