• 4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights 0
  • 4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights 1
  • 4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights 2
  • 4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights 3
  • 4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights 4
  • 4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights 5

4БР NEW Led 48 LED Car Interior Atmosphere Lamp Neon Light With Music Control+АП+Key Control Foot Door Mood Lights Намалена цена

68.78лв. 34.39лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Характеристики:

*1. подобрена конструкция на гнездото, USB: прилагане на проекти гнезда USB накратко, може да се използва в кола, компютър, телевизор, зарядно устройство, плъгин и т.н., А в колата има само един изход запалката, ако тя е заета розетка от светлината на пръчката, а след това е много неприятно.Конструкция USB гнездото е по-удобно и по-широко използвани, и няма нужда да се притеснявате за липса на контакти.

*2. подобряване на схема на захранване: за разлика от традиционните източник на храна, ние приемаме дизайн и метод на заваряване интеграция контролер с източник на захранване, за да се предотврати увреждане на входната мощност от честото прекъсване на връзка.

*3. подобрете външния вид контролер: дизайн на външния вид на контролера идва от принципа на автомобилни ключове, което прави контролер по-подходящ темперамент на оригиналния автомобил, с вградени индукционными светлини и промяна на ефект на осветлението чрез превключване на функциите за преобразуване.Дизайн на ключа м-панел е по-добавочно увеличава вградена дистанционную приложението получаване на чип, не изисква никакви промени, е по-удобно да се скрие, повече в линия с първоначално колата и поддържа колата си чиста и спретната.

*4. подобрете качеството и външния вид на светлинния прът: в сравнение с традиционните led светлинен стълб на външен вид е по-изискан, разширен, лек и тънък, а ультратонкое светло тяло с 8 мм по-подходящ за оригиналната кола.Лампа за абсорбатори тел от КОМПЮТЪР прави осветление по-единна и цялостна.

* 5. Easy-to-understand на приложение: ние осигуряваме по-удобно и модерно прилагането на "HappyLighting" за да се контролира светлината, разкриват заявление и автоматично се свързваме, за да се насладите на промяната в цвета, яркостта, производство на поръчка и режим на бележки.Добра съвместимост, подобрява опит на потребителя и подобрява репутацията на марката.

*6. специален музикален режим: високо-чувствителен вграден микрофон, светлина и цвят автоматично регулиране на шума на околната среда, а след това светлината ще променят цвета си в съответствие с музикален ритъм, повишаване на чувството за преместване и сигурност на дневно и нощно каране.

*7. подобрено разглеждане верига: взети 2 окабеляването на 1.3 m+2 1.8 м. Последователни схеми са лесни за инсталиране и са по-подходящи за всички модели.Два проводника са свързани с четири световыми зоните, които е по-удобно да се инсталира и да се скрие, за да поддържа колата си чиста и в добро състояние.

*8. подобрена адхезия двустранно лепило: За разлика от традиционния метод на свързване, ние ще съответства на 2 опаковките двустранно лепило във всяка настолна лампа, за да направите двустранно лепило е по-подходящ за залепване върху повърхността на всеки обект, за увеличаване на сцеплението на повече от 3 пъти, премахване на сервизно обслужване двустранно лепило, да даде на потребителите най-доброто изживяване и даде на марката-добра репутация.

*8. разнообразие от цветови варианти: оборудвани с автомобилни led ленти RGB, повече от 16 милиона цвята и различни нюанси на избор, могат да създават свои собствени уникални цветове, идеалното допълнение за модернизиране на автомобила.

  • Тип Елемент: Атмосферни Лампа

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

Малък Коледен Подарък За Украса На Масата Реколта Червен Камион Мини Филц Коледна Елха Дядо Коледа Детски Играчки Нова Година Продукт Коментари

Малък Коледен Подарък За Украса На Масата Реколта Червен Камион Мини Филц Коледна Елха Дядо Коледа Детски Играчки Нова Година Продукт


Стил: Ръчно изработени small red truck + Christmas tree Собственоръчно small red truck + gift box Hand-made small red truck + Christmas ball box собственоръчно large red truck + Christmas tree • случаи: коледа или нова година подаръци 26.87лв.

17.46лв.

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.